Реклама

Dacia Duster 4×4 1.5dCi 109CP 2015 / Test Drive / Car review

1507774398_maxresdefault.jpg




Перегляньте просто зараз в режимі онлайн: Dacia Duster 4×4 1.5dCi 109CP 2015 / Test Drive / Car review

Повний опис відеоролика: Abonează-te la CARtuned! (https://goo.gl/W3Spd6) și fă parte din noua comunitate! Vă mulțumesc pentru trei ani excelenți! Mașini și Jurnale ia sfârșit. Paul …

Число переглядів на цей час: 29905


Дата опублікування: 2015-12-01 18:07:35

Повна тривалість відеоролика: 13:12



Mașini și Jurnale

Кількість лайків: 213

Кількість дизлайків: 39

Реклама

Комментарии


  1. Marius Muntean
    12.10.2017

    cam lung intro si enervant.

  2. Rares Sandor
    12.10.2017

    Super tare ! 😂 Am ras bine si imi plac mult clipurile voastre !👏

  3. Wat Willedu
    12.10.2017

    N-ai bani nici sa te stergi la .. unde nu filmezi, da nu poti trai fara plasticuri de lux

  4. Șobo
    12.10.2017

    treapta 1 este pentru munte

  5. Vintage Movies
    12.10.2017

    How tall is the driver and how was the driving position? I test drove one today I am 6 foot 2 inches and I am not sure if I can live with the driving position.

  6. Pentzzz
    12.10.2017

    Considerand ca un Duster e aproape 20.000, ce alte variante ai sugera ? Chiar si SH…

  7. Darius Krasauskas
    12.10.2017

    i hate then video name is in english and you speak yor own language.

  8. Dragos Balasoiu
    12.10.2017

    Mno… daca ati fi citit manualul masinii inainte de drive test se scuteau niste frustrari 🙂 Dacia recomanda oficial plecarea de pe loc cu viteza a 2a pe drumurile ce nu sunt in panta. Treapta 1 foarte scurta isi face simtita utilitatea exclusiv in off-road, fiind o varianta ieftina de replicare a efectului unui reductor veritabil.

  9. Crydy G
    12.10.2017

    un big like pentru video

  10. Shelby 1990
    12.10.2017

    salut, cum se numesc melodiile si cine le interpreteaza ?

  11. José Luis Proença
    12.10.2017

    In English or French please, greetings from Portugal.

  12. iulian iulian
    12.10.2017

    De departe cel mai "OS" review. Felicitari.Credeti ca e posibil unul cu Subaru Forester diesel cutie manuala?

  13. Luuser321
    12.10.2017

    Superb montajul, respect!

  14. wrturbo alex
    12.10.2017

    Bravo, ati imbinat perfect peisajele si masina. Felicitari pentru test!

  15. tightsweeper
    12.10.2017

    cu cat este listat Park Assist "Oprea" pe fisa de optiuni? 🙂

  16. Receanu
    12.10.2017

    Reusit monologul+piesele de fundal! dar sarcasmul…..belea:))

  17. Ki;gftyyuj Uhygtyyg
    12.10.2017

    Este un suv pe care isi merita maxim 14.000E pt tot ceea ce ofera!Este un fel de logan dar inaltat,adica masina romanului de rand(nu sunt fan deloc grupul renault),frumoase review-uri.Bafta in continuare,astept un test cu Leon cupra ! 😀

  18. calinputiciu
    12.10.2017

    La ultima piesa mi or dat lacrimile de ras 😂😂😂