Реклама

Proton Saga facelift 2019 test drive — sembang kawan kawan style

1565503103_maxresdefault.jpg




Перегляньте просто зараз в режимі онлайн: Proton Saga facelift 2019 test drive — sembang kawan kawan style

Вичерпний опис відео: AMARAN! ini bukan video REVIEW! ini video test drive santai bersama kawan kawan, untuk kereta pertama! Teknikal kami confirm ke laut! SEKIAN requently …

Число переглядів на цей час: 62495


Час опублікування: 2019-08-07 09:33:42

Повна тривалість відео: 12:14



Kucing Berlari Terlanggar Cermin

Кількість лайків: 451

Кількість дизлайків: 97

Реклама

Комментарии


  1. capital danny93
    11.08.2019

    Meter dia menarik dgn gear dia

  2. Izzat Fauzi Mustafa
    11.08.2019

    Pedal minyak Saga 2019 ni memang ada slack sikit, mungkin sebab dah tuning siap2 utk penjimatan petrol. So, response dia sikit mengecewakan. Tapi nasib baik gearbox dia dah pakai 4-speed auto siap dgn sport mode. Sport mode tu boleh atasi sikit masalah pecutan akibat rasa lagging pada response pedal minyak

  3. Mohd Shaifullah
    11.08.2019

    Pedal minyak dia tinggi lagi tak? Saga sebelum ni padel minyak tinggi, sakit buku lali tekan minyak lama². Nak maintain speed 80km/h tu aduh lenguh buku lali. Itu yg terpaksa pedal minyak pijak lantai selalu tu. Buku lali lenguh 😅

  4. Firdaus Rozemi
    11.08.2019

    Review bosan

  5. Tai Vui Fah
    11.08.2019

    Sekarang punya kereta macam macam banyak butang butang tekan tidak tahu apa butang butang itu ?itu radio pun macam tv .macam telefon tidak tahu bawah kereta kah atau main telefon. pakai tua tiga tahun semua tidak boleh main sudah. Nampak ini kereta bukan untuk orang yang tidak benar sekolah pakai.

  6. Izham Ismail
    11.08.2019

    Review apa ni? Information syok sendiri je.

  7. sara z
    11.08.2019

    harap proton buang semua gear cvt kat semua model lepas ni.dahlahla manja&lemau pulak tu..mmg fail..

  8. Haironizan Sukri
    11.08.2019

    salah satu harga dia mura sebab…rasenya banyak part2 dari geely(import drpd chin)..cermin atas tu ada tulisan china..mst dari china…habislah vendor2 tempatan

  9. KYle Lutz
    11.08.2019

    takut la pula pencuri ingt kita tetinggal tab dlm kereta…silap2 kena pecah pula😅 sebiji mcm tab la pula touch screen dia

  10. Shafeq Ashraff
    11.08.2019

    Skrin besaq tu klu dpt main pubg sedapppp.. 😂

  11. farrace roslan
    11.08.2019

    Jalan batu kawan

  12. Ahmad Najib Jamaludin
    11.08.2019

    pakai gimbal klu nak shooting video pakai handphone dik. dah dapat income drp utube nanti beli gimbal ye.

  13. Mabin Yob
    11.08.2019

    Steering, EPS ke Hydraulic biasa?

  14. Algabron
    11.08.2019

    Perkara pnting yg kena review Handling, Transmission,Suspentions, Engine, interior& exterior features, accessories… kena compare dgn previous version secara teliti… br menarik ramai viewer…

  15. Shahrul Nizam
    11.08.2019

    Ko dok dlm air ke ni?? Tgh mnyelam ekkk

  16. Mohd Ismadi Mohd Isahak
    11.08.2019

    Ada mode eco tak.. nampak serupa upgrade sikit…masuk geely product…tunggu project nasional ke3 malaysia.,

  17. Hanz Ashraf
    11.08.2019

    Dkt mana tu ye cyberjaya ?? Bole bg location tak ??

  18. An Imran
    11.08.2019

    Gear S tu stand for what sport or apa2

  19. P AZHAHENTHIRAN POOSHANDROM
    11.08.2019

    Waja 1st signal belah kiri

  20. HuntaKiller
    11.08.2019

    Thank u bg sikit walkaround guna keta ni bro..biarlah mereka yg xfhm tu menyembang je keja,dh ada org upload awal tesdrive kita kna hargai lah

  21. PANjilake
    11.08.2019

    Video syok sendiri. K bai

  22. Wan Ha Je Mie
    11.08.2019

    Reverse camera tu kalau ada guide line ikot putaran stereng lagi cun. Tapi dgn harga bwh rm40k mmg mantap la saga baru ni. Owner saga sebelum2 ni semua mesti tensyen. Dh pakai gearbox hyundai dh x pakai cvt. So xde dh bunyi droning cvt yg bising tu. Terbaik

  23. Mazlan Zam
    11.08.2019

    Pening lh .. ada kah anda sakit kepala??.. gunakan Panadol ..huhu

  24. Kamarul Hafiz
    11.08.2019

    Mana ada power steereng eps… masih pakai hidraulic la…. cme gearbox je lain…

  25. Glanzo
    11.08.2019

    Sekarang ni nak tau jimat ke tak ? Itu je hahah

  26. Faizuddin udin
    11.08.2019

    Tolong subscribe channel YouTube sy, maaf lah kalau ade yg kurang …please support tq 😆😆😆😆😆

  27. asgmahligai
    11.08.2019

    Tingkap bolih naik tak…??

  28. ah mat
    11.08.2019

    brade sblh ni kaki rembat ke bhya ni

  29. mdhafizg
    11.08.2019

    Bosan giler

  30. Izwan Hazimi
    11.08.2019

    Lawak lah nama chanel nihhh🤣🤣🤣

  31. lala lu
    11.08.2019

    Kalau dlm 100km/h rpm dlm berapa?

  32. Welson Tan
    11.08.2019

    Keyless or?

  33. Syawal Hamidi
    11.08.2019

    Hmm, boleh la review ni, cuma rasa nk ambik panadol pula lepas ni…

  34. Shikadai Nara
    11.08.2019

    Bijok bodo

  35. the donts
    11.08.2019

    Bagus…bertepatan dengan tajuk

  36. haziq 8
    11.08.2019

    not really informative plus video footage huru hara

  37. Johannes Xavier
    11.08.2019

    sedang menonton. hehee..

  38. Nidoras Sarodin bojeng
    11.08.2019

    Selalu orang kita champion bab-bab komen ni malah kereta buatan Amerika pun mereka terer nak komen misalnya tak sporty, tak Chrome, tak itu tak ini , ok aku pun nak jugak komen gile macam korang maklum kitakan ada kereta buatan sendiri tanpa tumpang negara luar oklah aku punya komen lah harap korang bacalah, komen aku sepatutnya tayar tu kena segi empat baru nampak sporty sikit tempat duduk tu kena tambah chrome, seatbell tu LED sikitlah biasanya rim tu kena Android sikitlah 😂😂😂😂