Реклама

The 2019 PROTON SAGA Facelift test drive and impression — Pandu Uji SAGA FL 2019

1565834552_maxresdefault.jpg




Перегляньте просто зараз онлайн: The 2019 PROTON SAGA Facelift test drive and impression — Pandu Uji SAGA FL 2019

Повний опис відео: First impression and test drive of 2019 Proton Saga #ProtonSaga2019 Pandu Uji dan pandang pertama Proton Saga 2019 yang tak berapa terperinci dan …

Число показів на сьогодні: 19730


Час публікації: 2019-08-08 07:04:05

Повна тривалість відео: 8:38



Alsaddam Suhaimi

Кількість лайків: 146

Кількість дизлайків: 17

Реклама

Комментарии


  1. alan shuhime abdul majid
    15.08.2019

    Overall design, infotainment , seat cover far better than Bezza! Dashboard very simple yet practical. Terbaik SAGA 2019 Facelift.

  2. azhrin77
    15.08.2019

    mcm mana gear.dia smooth tk 4 gear auto tu? klu bwk 100kmh brapa rpm? sbb saya ada saga blm flx, gearbox cvt dia ya rabbi gerammm je slalu lag, klu jem konfon tersedak kuat lak tu..stereng tu nampk mcm lembut sgt je sbb saga saya nk pulas setangan payah keras…speaker dgn windproof lak mcm mana???? klu saga blm lama mmg out angin msk kuat kt dlm radio pn tk dgr klu laju

  3. I Just Gaming
    15.08.2019

    Gear dia p,r,n,d,l kan?

  4. gua laa
    15.08.2019

    Saya terperasan lock pintu takde batang kecik dekat cermin tapi dekat dengan tuil buka pintu. Betul Ker?

  5. Kevin Kan
    15.08.2019

    May I know how's the acceleration and pick up power? Is it better than Bezza?

  6. Emir Emryss
    15.08.2019

    1st video pandu uji proton saga 2019 nih…

  7. Etayah No
    15.08.2019

    Cantik elegen 👍👍👍

  8. Norman Hughedicko
    15.08.2019

    Worth it for 1.3 car

  9. Muhamad Hatta
    15.08.2019

    Kacak nya brother ni..😍😍

  10. Muhammad Amin
    15.08.2019

    Bang bawak sedap tak ..kalau compare ngan bezza cane bagi abg?

  11. Sacha Inchi Shane
    15.08.2019

    Menyampah betol muka depan lama saga ni. Knp xbuat cam iriz & persona. Ikut satu series design.

  12. coolblue satria
    15.08.2019

    bro..s mode shift tu ape die?mode drive sporty ke?

  13. haider samsuddin
    15.08.2019

    Kocek belakang seat takdak. Hadoih. Manyak syusyah ooo. Anak2 ramai nak longgok barang. Al maklumlah kereta org bisyer2…

  14. Nancy Momoland Fans
    15.08.2019

    Nak nampak gambar MT Standard punya boss

  15. HuntaKiller
    15.08.2019

    Dalaman nmpk mcm premium abis utk hrga 41k skli otr.. mantap sgt ni👍👍, headunit nmpk terang utk reverse

  16. Mohd Izieran Ismail
    15.08.2019

    Bro,yg kt roof panel tu butang ape? Ade function ke?

  17. Ahmad Johari Dawod
    15.08.2019

    Terbaik Saddam…👌👍👍👍

  18. Arm Sangkarable
    15.08.2019

    Terbaik 👍🏻👍🏻👍🏻

  19. Faez Chill
    15.08.2019

    Use a mic ,I can barely hear your voice

  20. Akif_S.Rahman 1298
    15.08.2019

    Nice 👍🏼

  21. Syahmi Haziq
    15.08.2019

    James arthur 😍

  22. Muhammad Aizat Md Naser
    15.08.2019

    Bro… Foot Rest tak der tu maksudnya mmg btol2 takder or, lantai tu ada level mcm bongkah footrest, tp x proper cover dengan alas lantai or rubber matt? Contoh, mcm persona, lantainya ada lekuk tinggi tmpat letak kaki, cuma x dilapir proper dengan alas kaki or special rubber matt.

  23. Muhammad Aizat Md Naser
    15.08.2019

    Kalau tgk dari sisi sahaja macam BMW 3 Series… Paduan bumper depan belakang baru nie menyerlangkan potongan sisi body kereta nie..

  24. Ad Core
    15.08.2019

    aircond da berada kat bawah..mcm mana rsanya ok x…trutama utk penumpang belakang??

  25. Wodotar Yoh
    15.08.2019

    delay x throttle?

  26. Muhd Fikri
    15.08.2019

    Fuel consumption agent dia ada bagi tau x?

  27. Akmal Hakim
    15.08.2019

    radio mcm mane ok ? bass dye semua cun ?

  28. Gopal Sivaperuman
    15.08.2019

    Macam mana dgn gear respond dan handling….

  29. Akmal Hakim
    15.08.2019

    xde foot rest ?? aduii abis letak kaki kt mne

  30. Elsen Chong
    15.08.2019

    S mode Ade apa rasa? OK Tak?

  31. Dakamy729 Isa
    15.08.2019

    HeadRest tu..Mmg style volvo… mmg ada function design tu..esp masa Whiplash collison…bole support neck… Bgs Geely ni..dia share byk within grup

  32. Leong Jie Fu
    15.08.2019

    Brake rasa apa macam?

  33. Alan Walkerz
    15.08.2019

    perggh bg lowerd sikit, ngam terok.. amik wrna putih, tinted gelap smua cermin fuhh syahdu